Vacature Business Partner

Ben jij die witte merel?
BUSINESS PARTNER

Ben jij thuis in online marketing of ben je een kei in Adwords? Of wie weet maak je geweldige video’s met impact of ben je een uitstekende grafisch ontwerper die bruist van creativiteit? Wel, bij The Cult of Content zijn we thuis in Content Marketing en op zoek naar een business partner. 

 

Geloof jij in de uitdrukking ‘samen sterk’, heb je al een klantenportefeuille uitgebouwd, maar ben je op zoek naar aanvullende skills, een klankbord en een ondernemer om samen mee te groeien? Misschien hebben we dan wel de perfecte match. 

 

Zelf hebben we nood aan aanvullende skills om onze klanten nog beter, professioneler en sneller te kunnen servicen. Daarvoor zoeken we een partner om samen snelheid mee te maken, de handen in elkaar te slaan en te groeien. 

 

Ben jij die partner?

JOUW SKILLS?
  • Ondernemend
  • Bestaande klantenportefeuille of goede contacten
  • Grafische, video of content skills
  • Strategisch inzicht & de wil om te groeien
Ben jij die partner?

De concrete uitwerking/samenwerking valt te bekijken, ons gaat het om de drive, de skills en de klik natuurlijk. Kunnen we samen een nog mooier verhaal schrijven, dat is de vraag. 

 

Wil je eens van gedachten wisselen of zie je na het bekijken van onze website mogelijkheden. Geef ons een seintje, we trekken graag wat tijd voor je uit! 

Contacteer ons
Ons team vervoegen?
Contacteer ons