Connections
Reisorganisatie (32 travel shops) – www.connections.be

Voor de Belgische reisorganisatie Connections doet The Cult of Content heel wat. Wat begon met het uitschrijven van direct e-mailings naar het klantenbestand via Actito, groeide ondertussen uit tot een samenwerking op meerdere vlakken.


Nog steeds staat The Cult of Content in voor de mailings, gesegmenteerd volgens doelgroep en op basis van de customer journey. Maar daarnaast werd ook het online inspiratiemagazine www.thetravellinggeneration.be gelanceerd. Volledig uitgewerkt door TCoC.


Naast deze vaste opdrachten zijn er ook ad hoc opdrachten zoals het bedenken van campagneslogans, het schrijven van webteksten, …


Verder wordt er ook strategisch meegedacht om op het vlak van digitale marketing mee het verschil te maken.

Enkele projecten 

E-mailings

Dagelijks stuurt Connections commerciële en andere mailings naar de klanten. Deze worden stuk voor stuk uitgewerkt door TCoC, klaargezet in Actito, het e-mailmarketing platform en vervolgens uitgestuurd. 

The Travelling Generation

Een inspirationeel magazine voor de reisliefhebber. Deze website werd opgezet door TCoC en ondertussen werden er al meer dan 150 artikels voor geschreven.

Poster campagne

Van slogan tot het selecteren van de afbeeldingen. Deze campagne werd op 1 dag gerealiseerd om in te spelen op een opportuniteit.

Hosting door Fraai