Contentmarketing

Meer resultaat, met minder investeringen
Klaar om het verschil te maken?

Wie vandaag waardevolle content produceert heeft ongetwijfeld een streepje voor. Alleen: content maken lijkt makkelijker dan het is. Toch zitten nog heel wat ondernemers te zwoegen op teksten, te zoeken achter informatie, mogelijke onderwerpen en afbeeldingen en waarom? Het resultaat is vaak al bij al pover en de resultaten blijven achterwege. Wil je trouwens zelf aan de slag met video’s, animaties, polls en andere populaire content? We dachten het al …  

DOELGERICHTE CONTENT OP MAAT

Succesvolle contentmarketing is maatwerk. Je stijgt er mee boven de massa uit, houdt er je bestaande klanten mee vast en boort een nieuw publiek aan. Om waardevolle, inspirerende en doeltreffende content te produceren moet je je klanten en je doelgroep kennen. Vervolgens kun je ze persoonlijk, op het juiste moment en via het geschikte kanaal benaderen. Deze content kan zowel on- als offline gedistribueerd worden. Ook al leven we in digitale tijden, online en offline marketing vullen elkaar nog steeds naadloos aan. Alleen faxen, daar zijn we mee gestopt.

EEN ERVAREN TEAM AAN CONTENTMARKETEERS

Bij TCoC brengen we een ervaren team aan copywriters, grafische ontwerpers en creatievelingen voor je in stelling. Stuk voor stuk met een brede interesse, de nodige expertise en heel veel drive. Op basis van een doordachte strategie wordt je communicatie onder handen genomen en van extra pit voorzien. Een goede uitwisseling van informatie is daarbij essentieel, maar die coördinatie houden we stevig in handen.

CONTENTMARKETING DIE SCOORT

Wij zorgen ervoor dat jouw content gevonden wordt, in het oog springt en bij de juiste personen terechtkomt. Blogs, sociale media, je website of een beurs? Wij zorgen voor de juiste mix aan content en materiaal. Onze specialisten zijn van alle markten thuis en scheppen samen met jou een verhaal. Steeds met jouw rendement en doelgroep in het achterhoofd. Er zijn al genoeg fantasten in onze sector. En ja, er mag al eens gelachen worden, veel zelfs.

Meer weten over CONTENTMARKETING? Contacteer ons!

Waarom je kiest voor ons?
Vergeet alle geblaat en kies voor de wol. Contentmarketing met meerwaarde!
Vraag vandaag nog je gratis analyse aan!

Wil je weten waar je stappen vooruit kunt zetten? Vraag vandaag nog je gratis analyse aan. Wij bezorgen je volledig vrijblijvend een analyse en stappenplan.

Contacteer ons
Popel je om met ons samen te werken?
Contacteer ons