Contentmarketing

Wie vandaag waardevolle content produceert heeft ongetwijfeld een streepje voor. Alleen: content maken lijkt makkelijker dan het is. Toch zitten nog heel wat ondernemers te zwoegen op teksten, te zoeken achter informatie, mogelijke onderwerpen en afbeeldingen. Maar al te vaak blijft het resultaat alsnog pover. En dan spreken we nog niet over animaties, video’s en andere populaire content, waar ze al helemaal geen kaas van gegeten hebben. 

 

DOELGERICHTE CONTENT OP MAAT

Succesvolle contentmarketing is maatwerk. Je stijgt er mee boven de massa uit, komt op dezelfde golflengte als je klanten en trekt er nieuwe klanten mee aan. Kortom: contentmarketing draagt bij aan je omzet en winst. Om waardevolle, inspirerende en doeltreffende content te produceren moet je je klanten en je doelgroep kennen. Vervolgens kan je ze persoonlijk, op het juiste moment en via het geschikte kanaal benaderen. Deze content kan zowel on- als offline gedistribueerd worden. Ook al leven we in digitale tijden, online en offline marketing vullen elkaar nog steeds naadloos aan. Alleen faxen, daar zijn we mee gestopt.

 

EEN ERVAREN TEAM AAN CONTENTMARKETEERS

Bij TCoC brengen we een ervaren team aan copywriters, grafische ontwerpers en creatievelingen voor je in stelling. Stuk voor stuk met een brede interesse, de nodige expertise en heel veel drive. Op basis van een doordachte strategie wordt je communicatie onder handen genomen en van extra pit voorzien. Een goede uitwisseling van informatie is daarbij essentieel, maar die co√∂rdinatie houden we stevig in handen. 

 

CONTENTMARKETING DIE SCOORT

Wij zorgen ervoor dat jouw content gevonden wordt, in het oog springt en bij de juiste personen terechtkomt. Blogs, sociale media, je website of een beurs? Wij zorgen voor de juiste mix aan content en materiaal. Onze specialisten zijn van alle markten thuis en scheppen samen met jou een verhaal. Steeds met jouw rendement en doelgroep in het achterhoofd. Er zijn al genoeg fantasten in onze sector. En ja, er mag al eens gelachen worden, veel zelfs.

 

Meer weten over CONTENTMARKETING? Contacteer ons!

Vraag je gratis analyse aan

Wil je je eigen content eens onder de loep laten nemen? Het is GRATIS dus waarom zou je het niet doen? 

Een andere vraag? Shoot! 

[caldera_form id=”CF5a3024b9f34f1″]

Computable

PROPAGANDA

Content marketing

Media Architect

MEDIA ARCHITECT

Content marketing, Copywriting, Web

Hosting door Fraai