Copywriting

Nood aan teksten die overtuigen? Woorden die blijven hangen en je doelgroep raken? Reken dan maar op de copywriting van The Cult of Content. Van SEO-webteksten, over blogs tot teksten voor je folder: wij hebben het in de vingers. Wij pakken uit met copywriting op maat. 

 

COPYWRITING VOOR HET WEB

Google wordt steeds slimmer, dus de periode dat teksten volgestouwd moesten worden met keywords ligt gelukkig achter ons. Wij voorzien je website van overtuigende, vlot lopende teksten die scoren. Relevante teksten die je bezoekers weten te overtuigen en alle nodige informatie meegeven.

 

EEN ERVAREN TEAM AAN COPYWRITERS

Bij TCoC schrijven we onze teksten steeds op maat van de klant. We leven ons in, definiĆ«ren je doelstellingen en werken vervolgens de copy uit. Uiteraard tot jij er 100% tevreden mee bent. Dit kunnen ronkende volzinnen zijn, maar net zo goed een slogan die blijft hangen. 

CONTENTMARKETING DIE SCOORT

Wij zorgen ervoor dat jouw content gevonden wordt, in het oog springt en bij de juiste personen terechtkomt. Blogs, sociale media, je website of een beurs? Wij zorgen voor de juiste mix aan content en materiaal. Onze specialisten zijn van alle markten thuis en scheppen samen met jou een verhaal. Steeds met jouw rendement en doelgroep in het achterhoofd. Er zijn al genoeg fantasten in onze sector. En ja, er mag al eens gelachen worden, veel zelfs.

 

Meer weten over CONTENTMARKETING? Contacteer ons!

Vraag je gratis analyse aan

Wil je je eigen content eens onder de loep laten nemen? Het is GRATIS dus waarom zou je het niet doen? 

Een andere vraag? Shoot! 

[caldera_form id=”CF5a3024b9f34f1″]

Computable

PROPAGANDA

Content marketing

Media Architect

MEDIA ARCHITECT

Content marketing, Copywriting, Web

Hosting door Fraai