Copywriting

Meer resultaat, met minder investeringen
Rake woorden, zinnen die blijven hangen

Nood aan teksten die overtuigen? Woorden die blijven hangen en je doelgroep raken? Reken dan maar op de copywriting van The Cult of Content. Van SEO-webteksten, over blogs tot teksten voor je folder: wij hebben het in de vingers. Wij pakken uit met copywriting op maat en nog uiterst betaalbaar ook.

COPYWRITING VOOR HET WEB

Google wordt steeds slimmer, dus de periode dat teksten volgestouwd moesten worden met keywords ligt gelukkig achter ons. Wij voorzien je website van overtuigende, vlot lopende teksten die scoren. Relevante teksten die je bezoekers weten te overtuigen en alle nodige informatie meegeven. Niet meer en niet minder, weinig mensen willen online een boek lezen op een bedrijfswebsite.

EEN ERVAREN TEAM AAN COPYWRITERS

Bij TCoC schrijven we onze teksten steeds op maat van de klant. We leven ons in, definiëren je doelstellingen en werken vervolgens de copy uit. Uiteraard tot jij 100% tevreden bent van de copywriting. Dit kunnen ronkende volzinnen zijn, maar net zo goed een slogan die blijft hangen. Daag ons gerust uit en van krappe deadlines maken we geen enkel probleem.

COPYWRITING DIE SCOORT

Wij zorgen ervoor dat jouw content gevonden wordt, in het oog springt en bij de juiste personen terechtkomt. Blogs, sociale media, je website of een beurs? Wij zorgen voor de juiste mix aan content, copywriting en beeldmateriaal. Onze specialisten zijn van alle markten thuis en scheppen samen met jou een verhaal. Steeds met jouw rendement en doelgroep in het achterhoofd. Er zijn al genoeg fantasten in onze sector. En ja, er mag al eens gelachen worden, veel zelfs.

Meer weten over COPYWRITING? Contacteer ons!

Waarom je kiest voor ons?
Vlotte teksten die aanzetten tot actie
Probeer het eens uit!

Van gratis tests zijn we niet wild, maar overtuig ons en wie weet … Daarnaast wil je een leuk blogartikel of een kort voorproefje van wat we je kunnen bieden op het vlak van copywriting. De eerste test reken we een nog lager tarief aan. Kwestie van je risico te beperken!

Contacteer ons
Popel je om met ons samen te werken?
Contacteer ons