Content marketing

03. Lead generation

Content marketing is niet enkel waardevolle informatie verspreiden, al die aandacht moet ook worden omgezet in klanten. Bij TCOC zetten we jouw content in om warme leads te genereren, nieuwe klanten over de streep te trekken, de klantverwachtingen te overtreffen en de achterdeur gesloten te houden. En nee, daar komt geen buitenwipper aan te pas. 

Top content, een stevige funnel 

Laat ons je niet vervelen met technisch gezwets, het opzetten van funnels en een stukje marketing automation is helemaal geen rocket science, wat sommige andere partijen je ook proberen wijs te maken. Vertrekkend vanuit een duidelijke strategie en glasheldere doelen, zetten we jouw lead generation campagnes op. Vervolgens gaan we bijschaven, tweaken en verbeteren tot jouw marketing funnel staat als een huis. Geen hocus pocus, maar een heldere rapportage zorgt ervoor dat je aangesloten blijft en dat meteen wat ons werk jou oplevert. 

Lets'talk

Jouw systeem, onze expertise

Hubspot, Mailchimp, Salesforce of nog een ander systeem? Succesrecepten doen op het elk feestje goed. Vertrekkend vanuit overtuigende content passen we onze werkwijze aan jouw systemen en werking aan. Zo pluk je wel de vruchten, maar hoef je je werkwijze geen 180° om te gooien. Kwestie van snelheid te maken. 

What’s in a name: inbound marketing 

Lead generation of inbound marketing, er zijn nuances, maar wat ons betreft één pot nat en/of twee handen op één buik. Agressieve verkoop werkt niet meer en inbound marketing is het alternatief. Jouw doelgroep bereiken, triggeren en activeren met waardevolle content om er vervolgens vurige ambassadeurs van te maken: onze droom. 

Zet de stap naar meer leads

Kun jij meer leads gebruiken, wil je een langere wachtrij dan de meute bij een concert van Taylor Swift en/of wil je dat jouw sales kreunt onder de druk? We beloven geen gouden bergen en al helemaal niet van vandaag op morgen. Ons steentje bijdragen, dat kunnen we wel! We vertellen je er graag meer over. 

Contacteer ons
Content marketing
Laat ons je content maken

Kan jouw content wel wat extra pit gebruiken, dan zijn we met plezier de hete peper in jouw saus. Contacteer ons en we denken graag vrijblijvend met je mee.