We are ready to serve!

Onze diensten

Onze werkwijze
Stap 1
Je hebt een oplossing nodig

Anders kwam je waarschijnlijk niet bij ons terecht. Eerst en vooral luisteren we naar jou, je huidige situatie en de pijnpunten. We geven onze input, spuien een aantal quick wins en gaan vervolgens even dieper nadenken wat we voor je kunnen betekenen. Dat duurt geen weken, want we koppelen snel terug met mogelijke pistes en koppelen er gelijk budgetten aan, zonder addertjes. Daarbij gaan we uit van een totaalstrategie, maar het staat je natuurlijk vrij om er brokjes uit te pikken. Let echter op, als je de soep te flauw maakt, wil geen mens er van eten …

Stap 2
Wij stropen de mouwen op

Uiteraard kan het bij een strategische oefening blijven, maar net zo goed stropen we de mouwen op en gaan we aan de slag met je content. We houden je op de hoogte, betrokken en zorgen voor overzichtelijke rapportages. Geen angst over je budget, dat bewaken we als een moederkloek met maar één kind.

Stap 3
Evalueren en bijsturen

Op geregelde tijdstippen stellen we onszelf in vraag en evalueren we onze aanpak. Daarbij zitten we ook met jou samen om nieuwe ontwikkelingen, opportuniteiten en dingen die minder lopen te bespreken. Speel gerust open kaart, we hebben niet liever, enkel zo kunnen we op maat bijsturen.

Graag pakken we jouw digitale communicatie van A tot Z aan, maar ook voor de verschillende deelaspecten staan we met plezier voor je klaar. Copywriting, een magazine, interviews, een nieuwsbrief of social media die een boost kunnen gebruiken. We zijn er!

Onze diensten in een notendop
Contentmarketing

Dit containerbegrip dekt heel wat. Content is bij ons king en moeiteloos combineren we verleidelijke woorden met sprankelende beelden. Wij zetten de juiste communicatie op het juiste moment via de juiste kanalen in werking. Steeds overtuigend, op maat van de doelgroep en begrijpelijk.

(SEO) Copywriting

Wat is er mooier dan goed gekozen woorden? Commerciële copywriting, redactionele stukken of journalistieke interviews: alles kan. Wij zorgen voor woorden die raken en teksten die blijven hangen, dit voor zowel on- als offline. Uiteraard zijn we ook thuis in SEO-copywriting en herschrijven we de teksten van je website als de beste. Google is onze grootste fan, op het stalkerige af! Wil je copywriting met ballen die mensen boeit? Jij heb je copywriter gevonden!

Digitale communicatie

U doet het nog zonder digitale communicatie en/of online marketing? Sterkte! Een ijzersterke nieuwsbrief, levendige social media kanalen, lead generation of misschien wel marketing automation? Wij kijken verder dan de buzzwoorden en zorgen voor rendement. Zit je met een digitaal probleem en denk je dat online marketing de oplossing kan bieden? Stuur ons een fax en wij komen met een hedendaagse oplossing! PS. Ook een gele briefkaart appreciëren we enorm.

Search Engine Marketing / SEA

Gevonden worden in Google? Als SEA-specialist zorgen we ervoor. Scoren in Google staat gelijk aan omzet en daar heb je nood aan, toch? Wij analyseren de keywords, komen met een zoekwoordenanalyse en benutten je budget optimaal. Die eerste pagina? Het zou zomaar eens kunnen …

Social Media Advertising

Wie heeft onze vingers aan die smartphone vastgelijmd? Heb je zelf geen tijd of kennis om de social media van je bedrijf te beheren, maar besef je het belang? Wij staan er mee op en gaan er mee slapen. Wij nemen jouw kanalen onder onze hoede en beloven er meerwaarde aan te geven. Wedden dat je volgers echte fans zullen worden? Trouwens, heb je wel echt een Facebookpagina nodig of red je het perfect zonder?

Webdesign & grafisch ontwerp

Nood aan een nieuwe website, maar val je ook achterover van de prijzen die sommige deugnieten er voor durven vragen? Wij selecteren het gepaste CMS, blijven binnen je budget en komen met een website op de proppen om u tegen te zeggen. Perfect op maat van je doelgroep, zonder dat je eerst de helft van je bedrijf hebt moeten verkopen. Ook grafisch staan we meer dan ons mannetje voor een beperkt budget. Een logo, flyer, brochure of magazine? Aanwezig!

School je bij
Social Media opleidingen

Nood aan een training om de meest gebruikte social media in de vingers te krijgen? Weten hoe je een post opstelt, hoe je adverteert of hoe je je eigen YouTube-kanaal opzet? Wij verzorgen trainingen zowel bij ons als bij jou op het bedrijf. We passen de opleidingen aan de sector aan en geven een workshop waar Koen Wauters jaloers staat naar te kijken. Dat is natuurlijk ook niet zo héél moeilijk.

Meer over de opleidingsmogelijkheden
Haal kennis in huis
Jouw externe marketingafdeling

Wel nood aan de nodige marketing expertise maar niet het budget of de nood aan een fulltimer op de payroll? Geen nood, The Cult of Content komt to the rescue. Met onze ervaring in de marketing binnen grotere Belgische kmo’s kennen we het klappen van de zweep en kunnen we ook jouw marketing een boost geven. Dit zowel op strategisch als operationeel vlak. We denken mee en steken vervolgens de handjes uit de mouwen.

Vraag een kennismakingsgesprek aan
Waarom met ons samenwerken?

Zonder een grondige analyse en een doordachte contentmarketing strategie kun je succesvolle communicatie vergeten. Voor we met je content aan de slag gaan, denken we graag met je mee en tekenen we mee de krijtlijnen uit.

Doordachte strategie & analyse

Ja, we vinden onze job leuk, maar het overkoepelende doel is natuurlijk het rendement van elke uitgegeven euro van onze klanten verhogen. Contentmarketing is hot, maar wij doorprikken ballonnetjes en zetten enkel de nuttige tools in.

Doelgericht

Eerlijk, je betaalt vaak veel te veel voor je digitale en online communicatie. Wij hebben geen peperdure overhead, werken razendsnel en houden de prijzen dan ook betaalbaar voor mini en multi. Wij houden nu eenmaal van 90 uur per week werken voor een habbekrats. Maak er gebruik van!

Betaalbaar