PR & Communicatie

Meer resultaat, met minder investeringen
Klaar om het verschil te maken?

Jouw merk, label, product of dienst onder de aandacht brengen is niet evident. Bij TCoC zijn we thuis in de media, pers en communicatie. Wij zorgen dat je communicatie tot in de puntjes is uitgewerkt, wordt opgepikt en aandacht genereert. Maar we gaan verder dan persberichten. Ook bij het organiseren van events of het in de markt zetten van jouw product/dienst/label denken we ‘out of the box’ met je mee. Zo creatief mogelijk aan de slag gaan binnen het vooropgestelde budget, daar halen we onze drive uit. En daar willen we gerust al eens evenement, tasting of beurs voor organiseren.

DE JUISTE COMMUNICATIEMIX

Maar we zijn niet blijven hangen in de tijd. Sociale media, blogs en influencers worden als het past ingezet om jouw boodschap bij het grote publiek te krijgen. Maar dan wel op een conceptuele manier. Kwestie van elke zuurverdiende euro die je aan influencer marketing investeert ook effectief terug te verdienen.  

We brengen alle expertise bij elkaar en zorgen voor de perfecte mix!

Wist je trouwens dat we nog een zusterbedrijf hebben dat fulltime bezig is met influencer marketing? Neem eens kijkje op www.millionaire-media.be. We schuiven graag samen met jou rond tafel om de exposure te krijgen die je verdient.

Waarom je kiest voor ons?
All lights on you!
Vraag vandaag nog je gratis analyse aan!

Bekijken hoe je jouw label, merk of onderneming meer in the picture kunt plaatsen? Nood aan persaandacht of op een heldere manier communiceren met impact? We bekijken het graag vrijblijvend met jou!

Contacteer ons
Popel je om met ons samen te werken?
Contacteer ons