CONTENTMARKETING

Marketing draait voor een groot stuk om content vandaag de dag en toch zien we nog heel wat bedrijven en ondernemers zwoegen, het zelf proberen en jammerlijk falen. Nochtans heeft elk bedrijf echt wel wat te vertellen…

Elevation – U2

Goede, gerichte content is essentieel om boven de massa uit te stijgen, op dezelfde golflengte te komen als je klanten en stakeholders en zo resultaten te boeken. Dat kan alleen door goed naar je klanten te luisteren en ze vervolgens persoonlijk, met de juiste content, op het juiste moment en op het juiste platform te benaderen. Dit kan zowel on- als offline zijn, men hoeft ook in deze digitale tijden niet alles wat goed is overboord te gooien. Alleen faxen gaan we vandaag echt niet meer doen.

Bij TCoC brengen we een team aan ervaren copywriters en redacteurs in stelling, met een groot inlevingsvermogen en de nodige expertise. Op basis van een weldoordachte strategie wordt je communicatie onder handen genomen en van wat extra pit voorzien.

Wij zorgen ervoor dat jouw content gevonden wordt, in het oog springt en bij de juiste personen terechtkomt. Of het nu via een blog, sociale media, je website of een beurs is. Onze specialisten zijn van alle markten thuis en geloven in het creëren van een consistent verhaal. Steeds met jouw rendement en doelgroep in het achterhoofd. En er mag gelachen worden. Veel zelfs!

SOCIAL MEDIA

Facebook, Twitter, Snapchat, Instagram en zelfs Tinder, maar vertel dat alsjeblieft niet verder. Het zegt je misschien wel iets, maar niet veel. Gelukkig besef je wel dat om je bedrijf/merk/product/dienst te verkopen of in contact te treden met klanten, je deze sociale kanalen nodig hebt en er dus maar beter alles uithaalt.

Physical – Olivia Newton-John

Bij TCoC zijn we thuis in social media en onderhouden we deze voor onze klanten op een dagelijkse of wekelijkse basis. We tekenen een content plan uit, komen met originele ideeën en zorgen ervoor dat je sociale kanalen bruisen van het leven. Beeld, video en copy vloeien er in elkaar over en door middel van wedstrijden, polls en andere leukigheden gaan we de interactie aan.

MARKETING AUTOMATISATION

Marketing Automation mag dan moeilijk en duur klinken, als we Mailchimp zeggen – waar je tegenwoordig qua marketing automation al heel wat mee kan – dan gaat er vast wel een belletje rinkelen. Naast marketing automation leggen we de hele customer journey bloot en verdiepen we ons in hoe we met inbound marketing meer kunnen bereiken.

Automation song – Phil Ochs

We automatiseren processen, zorgen ervoor dat je weet wie er interesse heeft in je aanbod en dat je deze potentiële klanten ook gepast kan informeren, opvolgen en benaderen. We tekenen samen met jou de hele flow uit, sowieso al een leerrijke oefening. Ook over de implementatie en de monitoring hoef je je geen zorgen te maken: wij hebben toch niets anders te doen.

DIGITALE MARKETING

Digitale marketing heeft natuurlijk de toekomst. Alleen welke buzzwords zijn enkel een hype en welke nieuwigheden kunnen wel een verschil voor jouw onderneming maken?

Bij TCoC zijn we thuis in digitale communicatie, ademen we social media en volgen we de nieuwste ontwikkelingen op de voet. Zo scheiden we het kaf van het koren en pikken we de succesvolle elementen eruit om uw digitale communicatie te versterken.

It just happens – Roxette

Voor al je digitale marketingbehoeften ben je bij ons aan het juiste adres. Kunnen we je niet helpen, dan verwijzen we je zonder problemen door naar bedrijven of freelancers die wel over de juiste skills beschikken. Wij geloven nogal sterk in goede karma. Ingeborg is ons grote voorbeeld! 

COPYWRITING

Ook voor het uitwerken van éénmalige communicatie, redactie of het nalezen/redigeren van teksten kan u terugvallen op de expertise van TCoC. Heel wat klanten doen voor hun redactie en/of copywriting beroep op één van de professionals uit ons team

More than words – Extreme

Wij selecteren steeds de geknipte persoon voor de opdracht, monitoren de kwaliteit en verdiepen ons in jouw onderneming en dienstverlening.  Enkel zo kunnen we de kwaliteit leveren die je van ons verwacht. Uiteraard schrijven we blogposts, webteksten en andere online uitingen, maar net zo goed vertrouw je de teksten en zelfs grafische lay-out van een brochure aan ons toe. Wij hebben geen voorkeur, zolang we maar kunnen schrijven zijn we gelukkig. En geen angst, tegenwoordig doen we dat onmiddellijk op een Mac.

SEARCH ENGINE ADVERTISING (SEA)

Noem ons 3 zoekmachines… Juist! Gevonden worden in Google is cruciaal voor heel wat bedrijven. Search Engine Advertising (SEA) is dan ook uitgegroeid tot een belangrijke pijler in een marketingplan. Los van het feit dat je er Google puissant rijk mee maakt, zorgt een goede plaats in Google ook voor omzet en succes.

I still haven’t found what i’m looking for – U2

Vertrekkende vanuit een zoekwoordenonderzoek stellen we jouw campagnes in, monitoren we deze en schaven we bij indien nodig. Een maandelijkse rapportage (nee, geen telefoonboek) houd je op de hoogte, al merk je dat snel aan je zakencijfer. We zorgen dat je het onderste uit de kan haalt, volgen de laatste nieuwe ontwikkelingen en staan dag en nacht voor je klaar als je met vragen zit. Wij zien Google graag, zij ons, dus waarom zou jij daar niet van profiteren?

PERS & COMMUNICATIE

Jouw merk, label, product of dienst onder de aandacht brengen is niet evident. Bij TCoC zijn we thuis in de media. Wij zorgen dat uw communicatie tot in de puntjes is uitgewerkt, wordt opgepikt en rendeert. Maar we gaan verder dan persberichten. Ook bij het organiseren van events of het in de markt zetten van uw product/dienst/label denken we ‘out of the box’ met je mee. Zo creatief mogelijk aan de slag gaan binnen het vooropgestelde budget, daar halen we onze drive uit. En daar willen we gerust al eens evenementje voor organiseren.

Paparazzi – Lady Gaga

Maar we zijn niet blijven hangen in de tijd, ook de sociale media, blogs en influencers worden als het past ingezet om jouw boodschap bij het grote publiek te krijgen.

We brengen alle expertise bij elkaar en zorgen voor de perfecte mix!

WEBDESIGN

Nee, natuurlijk kan je het als bedrijf vandaag de dag niet maken om geen website te hebben. En we mogen hopen dat deze responsive is. Maar moet dat dan echt een rib uit je lijf kosten of kan het met wat minder? 

Young Dumb & Broke – Khalid 

Bij TCoC analyseren we wat je echt nodig hebt, wat je met je site wil bereiken een welk systeem daar het meest voor geschikt is. Dit op een betaalbare manier. Of we nu praten over een online visitekaartje of een webshop, onze visie blijft overeind. Een website moet je geld opleveren, geen fortuin kosten. 

 

Hosting door Fraai