OVER ONS

Wij schrijven mee aan jouw verhaal
Over ons

Furnitale dat zijn wij: Hanne, Ine en Ha. 3 gedreven dames met heel wat ervaring op de teller. Elk met onze eigen passies en talenten hebben we onze krachten gebundeld. Deze combinatie zorgt ervoor dat we een sterk team zijn gepassioneerd door interieur en meubilair. Als zussen hadden Ine en Hanne eerder de interieurwinkel Designshopp in het prachtige pand in de Grote Pieter Potstraat en nu zetten ze hun verhaal verder met Furnitale.

Wij schrijven mee aan jouw verhaal!

In deze voormalige kapel is alles voorhanden om onze meubels optimaal te presenteren en jouw interieurverhaal mee te schrijven. Dit doen we sinds kort met de meubelcollecties van Passe Partout, de bedden van Slaapkop én nog heel wat andere leuke items en decoratie.

Persoonlijk advies, een aanpak op maat en tijd om naar je wensen te luisteren, dat is waar we voor staan. Wij leiden je rond, denken met je mee en komen met gepersonaliseerd advies op de proppen. Daarbij vertrekken we steeds vanuit jouw wensen en dromen.

“Bij ons bestel je niet online of moet je niet alles zelf uitzoeken. Wij gidsen je door ons aanbod, denken met je mee en gaan voor persoonlijk interieuradvies.”

Wat begon met Designshopp

Het eerdere project van de zussen Ine & Hanne op deze locatie was Designshopp.be. Ze namen deze bestaande zaak in 2021 over. Designshopp was voornamelijk een online winkel en de zussen vonden het zonde dat het pand niet meer benut werd. De collecties werden beetje bij beetje aangepast zodat de focus meer naar de offline winkelbeleving ging. In februari 2024 besloten de dames om de ruimtes op te frissen en het merk Passe Partout een prominente plaats te geven. En ook de naam werd veranderd. Helemaal klaar voor een nieuw verhaal.  

Contacteer ons

Meer weten over onze aanpak, een afspraak maken of zit je nog met vragen? Contacteer ons via het formulier en we nemen contact met je op.