Over ons

Het team achter jouw contentmarketing 

Eerst en vooral: verwacht je bij ons niet aan oeverloos gezwets en duurbetaalde meetings, wij komen graag snel to the point. Bij The Cult of Content combineren we marketing- & communicatie knowhow tot een verrukkelijke cocktail van doeltreffende communicatie. Veel gaan we niet over onszelf vertellen, we luisteren liever…

Wat je wel nog moet weten is dat je kan rekenen op een gepassioneerd team, aangevuld met professionele freelancers die je helpen bij het uitbouwen van je bedrijf. Jouw content en communicatie produceren we met de grootste zorg. Een team dat gerust een vliegtuig wil missen voor je of een nachtje doordoet als het nodig is. Een team dat jouw taal en vooral die van je klanten spreekt.


Bij The Cult of Content realiseren we binnen jouw budget hoogstaande content voor de meest uiteenlopende platformen en media.

Onze 3 geboden

 Niet te veel beloven 

 

Underpromise, overdeliver, meer woorden vallen er niet aan vuil te maken. 

Geen geleuter

 

Gij zult geen bullshit verkondigen, maar wel het vuur uit de sloffen lopen voor de klant.
 

Communicatie op maat 

 

Gij zult persoonlijk en op maat communiceren, met relevante content op het juiste moment en in de juiste context. 

Founder
Kevin Stickens
 
Als ervaren copywriter en redacteur koppelt Kevin een grote creativiteit, aan zakelijk vernuft en zorgt hij voor communicatie op maat van uw doelgroep. Met een track record van bewezen zakelijke resultaten denkt hij als een ondernemer en sleutelt hij ook met plezier aan uw campagnes.

Een workaholic met een droog gevoel voor humor, oog voor stijl  en een perfect aanvoelen van wat werkt en wat niet.
 
 

Founder
Philip Van Dooren 
 
Philip studeerde Germaanse talen en marketing en is dan ook perfect geplaatst om hinderlijke spelfouten te corrigeren. Daarnaast is hij al meer dan 20 jaar actief als commercieel & marketing manager bij een marktleider in België.

Verder stond hij ook aan de wieg van de Antwerp City Pirates, een bewonderenswaardig jeugdproject in Antwerpen. Hier neemt hij ook de rol van algemeen manager op zich.

Een uitgebreid netwerk, commerciële flair en een diep inzicht in de drijfveren van  zelfstandigen en ondernemers kenmerken hem.

Content Creator
Merel Baeten
 
Merel studeerde af als bedrijfspsychologe, maar vond via allerlei wegen uiteindelijk haar plek in de creatieve online wereld. Als creatieve duizendpoot schrijft en creëert ze content in de breedste zin van het woord.

Merel houdt van quotes, de kleur zwart en kan niet zonder koffie. In haar vrije tijd is ze graag bezig met interieurstylingprojecten en werkt ze  vrijwillig mee aan het opzetten van de eerste Antwerpse Hockeyclub, HC Olympia.

Merel woont in Antwerpen, is mama van 2 zoontjes en heeft als bijnaam Birdy.

 

Contacteer ons!


 

 

Hosting door Fraai