Content marketing

Content marketing die het verschil maakt!

Geen stress, deze pagina maken we niet te lang. Het draait immers niet om ons, maar om jou. Wat we je dan wel graag meegeven? Wel: 

  • Met meer dan 12 jaar ervaring in de achterzak denken we te mogen zeggen dat we weten waar we mee bezig zijn.
  • Een flashy kantoor met glijbanen? Dat is overhead, geen meerwaarde voor jou.
  • We mogen dan gevestigd zijn in Antwerpen, we kijken verder dan de heimat.

Onze ‘WHY’

Simon Sinek, iemand? 

Soit, waarom doen we wat we doen? Omdat we geloven in ijzersterke content. Meeslepende verhalen overtuigen al eeuwenlang en om vandaag de dag in de massa aan communicatie op te vallen, spring je er maar beter tussenuit. 

Bij TCOC geloven we in creatieve content, maar vooral in resultaat. Voor elk budget en elke onderneming een oplossing bieden met meerwaarde is daarbij het nobele uitgangspunt. We hebben zelf al te veel verhaaltjes gehoord, veel te dure facturen betaald en eenheidsworst gekregen in het verleden. Wij voelen de pijn. Wij laten het gelul achterwege, mijden hippe buzzwords, maar streven naar kwalitatieve content die werkelijk een verschil maakt. 

Hoe we dat doen? 

Door eerst en vooral te luisteren. Vervolgens denken we als partners met je mee en zetten we onze sterktes in om jouw onderneming, merk en/of content naar een hoger niveau te tillen. Op maat van jouw doelgroep en zonder overbodige franjes. 

Met de voetjes op de grond, maar met de voelsprieten in de lucht. Bij TCOC zijn we van het credo: ‘Niet lullen, maar poetsen’, wat niet wil zeggen dat we onze aanpak niet onderbouwen. Daarbij geloven we heilig in open en transparante communicatie. Bij ons geen getekende contracten, maar een samenwerking gebaseerd op vertrouwen. Dat werkt een heel stuk fijner en bespaart heel wat bomen en advocatenkosten. 

Voor multi en mini. Onmogelijk? Probeer het eens uit, wat ons betreft verdient iedereen geweldige content. Ondertussen zijn we thuis in een waaier aan sectoren en hebben we verregaande expertise opgedaan in HR, hospitality, projectontwikkeling en in de reissector. Die kennis nemen we graag mee naar andere sectoren om ook daar de content te boosten. 

Content marketing
Elkaar leren kennen?

Sinds kort vind je ons niet meer op Tinder, maar een afspraak maken kan uiteraard nog wel. Contacteer ons en bij een kopje koffie, een frisse water of wat sterkers denken we graag met je mee.